Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی ظهر یکشنبه در جلسه هماهنگی مناسبت‌های خرداد اظهار داشت: فتح خرمشهر تداعی کننده از خود گذشتگی‌ها ورشادت های رزمندگان اسلام و ملت بزرگ ایران با هدایت‌های فرمانده کل قوا است که برای دفاع از مملکت جان خود را نثار کردند و امنیت و آرامش را برای جامعه به ارمغان آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه گناوه افزود: عملیات فتح خرمشهر از مهمترین عملیات‌های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس است که به تعبیر فرمایش امام راحل این عملیات مافوق بشری است و بشر عادی نمی‌تواند به چنین حرکت عظیمی با کمترین امکانات جنگی دست بزند.

وی ادامه داد: این عملیات با عنایات و الطاف الهی و توجهات امام عصر (عج) و دعای امام راحل ممکن شد و باید بکوشیم تا این شعائر الهی به دست فراموشی سپرده نشود و آئین‌های بزرگداشت این ایام هر چه باعظمت تر و باشکوه‌تر برگزار شود و پیام شهدا و این فتح‌ها زنده نگه داشته شود.

امام جمعه گناوه یادآور شد: معنویات و استمداد از اهل بیت، ایثارگری‌ها، مقاومت‌ها و ازخودگذشتگی‌ها و عشق و علاقه به اهل بیت (ع) که در جبهه‌های حق علیه باطل و دوران دفاع مقدس تداعی می‌کرد امروز نیز نیاز جامعه ما است.

وی خاطرنشان کرد: اگر در دوران دفاع مقدس دشمنان جنگ نظامی علیه کشور ما آغاز کردند امروز نیز در جنگ اقتصادی قرار داریم و دشمن درصدد ضربه زدن به نظام و کشور است که باید با الگوگیری از معنویات و ارزش‌های ۸ سال دوران دفاع مقدس در برابر آنها مقاومت و ایستادگی کنیم.

وی با اشاره به در پیش بودن سالروز ارتحال ملکوتی امام راحل در ۱۴ خرداد اظهار داشت: با توجه به اینکه طی دو سال شیوع کرونا مراسم‌ها به صورت محدود برگزار شد امسال این آئین‌ها باشکوه برگزار خواهد شد.

وی گفت: امام راحل (ره) بعد از عصر معصومین (ع) احیاگر اسلام ناب محمدی بود که با ایمان به خدا، مردم و هدف و راهی که انتخاب کرده بود در برابر دشمنان ایستادگی کرد و آنها را شکست داد.

وی گفت: ملت ایران هم همواره در کنار امام خود بودند و از ورود امام تا ارتحال ایشان باشکوه‌ترین مراسم را برگزار کردند و امروز نیز مردم علیرغم تبلیغات سو دشمنان، به راه و اهداف و آرمان‌های امام وفادار و پایبند هستند و در کنار انقلاب اسلامی و رهبری ایستاده‌اند.

امام جمعه گناوه با اشاره به سالروز قیام ۱۵ خرداد تصریح کرد: ۱۵ خرداد ۴۲ نقطه عطف و درخشانی در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

وی گفت: در حالی که پس از ارتحال امام (ره) همه مردم و دوستداران نظام و انقلاب دغدغه مند آینده انقلاب و نظام بودند، مجلس خبرگان با درایت نعمت دیگری از نسل کوثر را انتخاب کرد و با انتخاب مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی به دست فرزند دیگری از سلاله فاطمه زهرا (س) قرار گرفت که اینها از عنایات الهی بر این انقلاب است.

حجت الاسلام رکنی حسینی بیان کرد: امروز انقلاب اسلامی با مدیریت و درایت و هدایت‌های مقام معظم رهبری مانند کوه استوار در برابر بدخواهان ملت و نظام ایستاده است و تمام توطئه‌های دشمنان ملت و انقلاب را با شکست روبرو کرده است.

برگزاری ۴۰ برنامه در پایگاه‌های مقاومت

فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) گناوه در این نشست با اشاره به اینکه سپاه شهرستان جهت بزرگداشت سوم خرداد برنامه‌های متعددی پیش بینی کرده است اظهار داشت: مراسم ویژه در روز دوم خرداد ساعت ۱۰ در مصلای جمعه با حضور یک شهید خوشنام همراه با سخنرانی سردار کارگر و امام جمعه محترم گناوه برگزار خواهد شد.

سرهنگ پاسدار شهسوار حاجی پور افزود: علاوه بر این برنامه حدود ۴۰ برنامه در پایگاه‌های مقاومت بسیج تدارک دیده است که در ایام مراسم خرداد برگزار خواهد شد.

وی گفت: تجلیل از رزمندگان پیشکسوت، سرکشی از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان، آزادگان در عملیات بیت المقدس، یادواره شهدا در جوار یادمان شهدای گمنام از دیگر برنامه‌های بزرگداشت سوم خرداد است و برنامه‌های متعددی در پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات به مناسبت سوم خرداد برگزار خواهد شد.

وی گفت: فتح خرمشهر یک افتخار بسیار بزرگ در اوایل دوران دفاع مقدس و مایه امید و تداوم پیروزی‌های رزمندگان اسلام در این دوران بود و رزمندگان زیادی از این شهرستان در این عملیات حضور داشته‌اند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گناوه در این نشست اظهار داشت: جلسه امروز به منظور هماهنگی مناسبت‌های سوم ،۱۴ و ۱۵ خرداد تشکیل شده است و همه باید همکاری لازم را داشته باشند تا برنامه‌های تدارک دیده شده در خور شأن برگزار شود.

ضرغام مردانی گفت: همه ادارات، هیئت‌ها و کمیته مردمی و موکب ها در برگزاری برنامه‌های این ایام همکاری لازم را داشته باشند و نصب بنر و اطلاع رسانی مناسب برنامه‌ها در این ایام انجام شود.

وی با بیان اینکه در برنامه‌های تدارک دیده شده این ایام جهاد تبیین در دستور کار اصلی قرار دارد اظهار داشت: در اجرای برنامه‌های تدارک دیده شده آرمان‌ها و مبانی امام راحل و شهدا هر بیشتر برای مردم بازگو خواهد شد.

کد خبر 5496564

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری گناوه سوم خرداد فتح خرمشهر سالروز ارتحال امام خمینی قیام 15 خرداد بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا احتکار آمار کرونا آلودگی هوا گرد و غبار خراسان رضوی گرد و خاک سیدابراهیم رئیسی هدفمندی یارانه ها اردبیل رزمندگان اسلام برگزار خواهد شد دوران دفاع مقدس انقلاب اسلامی فتح خرمشهر تدارک دیده برنامه ها امام جمعه امام راحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویی که فرمانده جنگ بود

محسن وزوایی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

به گزارش ایسنا، محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظام آباد تهران، متولد شد. او در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمن‌های اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و هم زمان با شرکت در فعالیت‌های سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهت دهی به مبارزات دانشجویی ضد دیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهده دار شد.

در سال‌های ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان می‌داد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی (ره) به ایران، در همه صحنه‌ها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود.

او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بردوش می‌کشید و در درگیری‌های مسلحانه و سرنوشت ساز ۱۹ بهمن تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرت‌آباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.

وی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاست‌های مداخله‌گرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهده‌دار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول» یاد فرمودند.

محسن وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دوره‌ای فشرده، آموزش‌های چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات عملیات را به عهده گرفت.

محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. با ورود او به این منطقه، تحولی پدید آمد؛ به گونه‌ای که در عملیات سرنوشت ساز پارتیزانی به عنوان فرمانده گردان، مسئولیت محور تنگ کورک تا حد فاصل تنگ حاجیان را برعهده گرفت و ضمن حمله‌ای پارتیزانی به مواضع و استحکامات دشمن، به کمک هم‌رزمان خود، ارتفاعات حساس و سوق‌الجیشی تنگ کورک را از تصرف قوای اشغالگر بعث خارج ساخت.

در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ طرح‌ریزی شده بود، محسن وزوایی فرمانده گردان شد. در این عملیات، او با آن که مجروح شده بود، ولی با گامی استوار و خستگی ناپذیر و روحی امیدوار به نبرد ادامه می‌داد.

در حین عملیات، بیشتر رزمندگان شهید یا مجروح شده و تنها محسن و چند رزمنده دیگر زنده بودند؛ و شگفت آن که همین چند نفر، توانستند ۳۵۰ تن نیروهای کماندوی بعث عراق را به اسارت بگیرند.

محسن وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات فتح بلندی‌های «بازی دراز» ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمی‌کرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد می‌کشم، بیشتر لذت می‌برم و احساس می‌کنم از این طریق به خدای خودم نزدیک می‌شوم». پس از بهبودی نسبی از مجروحیت، قدم به معرکه‌ای گذاشت که فرجام آن، آزادسازی خرمشهر اشغال شده بود.

او در طول جنگ تحمیلی، در عملیات‌های متعدد با مسئولیت‌های گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات «مطلع الفجر» فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) شد که در عملیات «فتح المبین»، این گردان نوک عملیات بود.

با تأسیس «تیپ ۱۰ سیدالشهدا»، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات «الی بیت المقدس» شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول صلی الله علیه و آله ادغام شد و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهده‌دار شد.

محسن وزوایی، ، پس از ماه‌ها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسه آفرینی در عملیات‌های متعدد و به ویژه «الی بیت المقدس»، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • کارنامه و کتابشناسی شهیدمطهری؛ از مشهد و قم تا مبارزه با مارکسیسم
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • عملیات وعده صادق فخر اسلام و مسلمین بود
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود